Rovaniemen luovien alojen residenssi Talo tarjoaa työskentelymahdollisuuden yhdelle luovan alan suomalaiselle tai kansainväliselle ammattilaiselle kerrallaan vuoden 2012 maaliskuusta alkaen.

Residenssivieras voi olla myös luovien alojen opiskelija. Residenssi tarjoaa Sinulle mahdollisuuden työstää omaa projektiasi uudessa ja mielenkiintoisessa ympäristössä, innostavan yhteisön keskellä. Residenssiaikoja voi hakea yhden tai kahden kuukauden periodeille.

Tapauskohtaisesti myös lyhyemmät residenssivierailut ovat mahdollisia. Talossa teet töitä niin kuin mekin: saat käyttöösi työpöytäpaikan, Talon kaikki yhteiset tilat, verkkoyhteyden, saunan, rantaterassin, joen, asunnon sekä kulkuvälineiksi polkupyörän ja potkukelkan.

WDC Helsinki 2012 -vuoden ja Rovaniemen yhteistyön kunniaksi tarjoamme tämän kaiken maksutta vuoden 2012 loppuun saakka. Rovaniemellä ja Lapissa olevat verkostomme ja vuorovaikutus kanssamme kuuluvat pakettiin. Matkoista, materiaalikuluista, tarvittavista vakuutuksista ja elinkustannuksista vastaat itse.

Residenssivieraana Sinulle avautuu mahdollisuus päästä sisälle lappilaiseen ja arktiseen todellisuuteen. Vierailusi päätteeksi jätät jäljen yhteisöön. Jälki voi olla esimerkiksi esitys, teos, luento tai työpaja. Residenssi on Talon kolmen luovan yrityksen, Flatlight Filmsin, Tahkokallio Design+:n ja Aku Meriläisen yhteisesti isännöimä residenssi. Residenssiä ylläpitää voittoa tavoittelematon yhdistys.